Haarlem Culinair, heerlijk om te volgen!

Fris serveert prijswinnende wijn-spijscombinatie

Chef en sommelier van restaurant bekroond tijdens RieslingWeeks

Restaurant Fris in Haarlem is een van de winnaars van de beste wijn-spijscombinaties tijdens de RieslingWeeks 2017. Chef en eigenaar Rick May serveerde een geitenkaas met spicy papaya, radijssoorten en vinaigrette. Als begeleidende wijn koos sommelier Jane Lasschuit voor een Riesling trocken Reserve, Schuman-Nägler, Rheingau, Duitsland 2015. De jury was danig onder de indruk.

SPONSORS

Haarlem Culinair 2017 wordt mogelijk gemaakt door:

amici di Haarlem Culinair

Haarlem Culinair

do. 3 augustus 17:00 – 23:00
vrij. 4 augustus 13:00 – 23:00
za. 5 augustus 13:00 – 23:00
zo. 6 augustus 13:00 – 22:00

23 jaar Haarlem Culinair

Wij wensen alle bezoekers van de 23e editie Haarlem Culinair overheerlijke momenten.
Santé en eet smakelijk!