Haarlem Culinair, heerlijk om te volgen!

Fris uitwisselingsprogramma

Rick May volgt Sophia en Lex Gasseling per 1 september op als eigenaar van restaurant Fris in Haarlem en hij laat direct van zich spreken. De ambitieuze chef gaat samenwerken met The Best Chef en dat betekent dat diverse internationale sterrenchefs op regelmatige basis komen koken in zijn eetgelegenheid. De met een Michelinster bekroonde Giuseppe d’Aquino van Restaurant Oseleta in het Italiaanse Verona zwaait dinsdag 18 oktober als eerste gastchef de garde in de keuken van Fris. Een maand later, zondag 20 november, is het de beurt aan Paolo Cappuccio van restaurant La Casa degli Spiriti Gardameer en eveneens in het bezit van een Michelinster. Dinsdag 6 december komt de derde en laatste door Michelin bekroonde Italiaanse chef naar Haarlem, namelijk Gaetano Trovato 2** Michelinsterrenrestaurant Arnolfo in Toscane. De chefs vertegenwoordigen de nieuwe Italiaanse keuken, waarbij ze koken met respect voor de oorsprong en de smaken van de traditionele keuken. Rick May en zijn team treden alle avonden op als gastheren en -vrouwen. ‘Dit past uitstekend in mijn visie en ik kan hiermee een extra beleving bieden aan mijn gasten.’       v.l.n.r. Gaetano Trovato,Giuseppe d’Aquino, Paolo Cappuccio

SPONSORS

Haarlem Culinair 2017 wordt mogelijk gemaakt door:

amici di Haarlem Culinair

Haarlem Culinair

do. 3 augustus 17:00 – 23:00
vrij. 4 augustus 13:00 – 23:00
za. 5 augustus 13:00 – 23:00
zo. 6 augustus 13:00 – 22:00

23 jaar Haarlem Culinair

Wij wensen alle bezoekers van de 23e editie Haarlem Culinair overheerlijke momenten.
Santé en eet smakelijk!