23ste editie Haarlem Culinair

Nog even en het is zover, dan veranderd de Grote Markt weer in het grootste restaurant van Nederland met maar liefst 16 smaakmakers!!
Al jaren lang is Haarlem Culinair een  publiekstrekker van de bovenste plank, van heinde en verre komen de bezoekers om Haarlem van haar smakelijkste kant te zien. Niet alleen op de Grote Markt maar in de hele binnenstad op onze mooie terrassen en pleinen is het culinair genieten.

Op dit moment treffen we alle voorbereidingen voor de 23ste editie van Haarlem Culinair.
Het evenement dat Haarlem smaakvol op de kaart zet. Diverse restaurants verwelkomen de vele tienduizenden bezoekers die hun smaakpapillen willen laten verwennen.
Het vierdaags smaakfestival is van 3 tot en met 6 augustus en is de start van de zomermaand augustus met onder andere evenementen als Haarlem Jazz & More en Proefpark.
Deelnemers aan Haarlem Culinair zijn dit jaar o.a.: Dodici, Restaurant Fris, Restaurant ML, Ratatouille Food & Wine, , Parels, Brick, Napoli, Sushi Time, Dijkers, Toujours, De Uitkijk, Olive Treehouse, The Louisiana, Cocktailbar Wigbolt, De Scroppinoclub en German wines

De Smulpaap

German Wines organiseert ook deze editie de wedstrijd om de Smulpaap.
Het restaurant dat de beste wijn-spijscombinatie, smaak en presentatie maakt wordt de winnaar van De Smulpaap.

Haarlem Culinair speciaalbiermarkt

Op zaterdag en zondag organiseert Jopenbier onder auspiciën van Haarlem Culinair de Speciaalbiermarkt op het Boerenplein, naast de Jopenkerk.

Haarlem Culinair Slowfoodmarkt

Traditioneel is er op zondag de Slowfoodmarkt, ook dit jaar weer op de Botermarkt.

Onze sponsors


online concept © hosting 
Remco Rhee Producties