Haarlem Culinair, heerlijk om te volgen!

Restaurant Brick wint Smulpaap 2017

Tijdens Haarlem Culinair wordt er elk jaar de Smulpaap uitgereikt aan een deelnemer die de beste wijn spijs combinatie bereid met  één van de wijnen van Wines of Germany. Dit jaar is dat Restaurant Brick uit de Breestraat in Haarlem. De winnende wijn spijscombinatie is, gerookte Makreel met tramezzini, dille ,apel en venkel tezamen met een glas Moselland Goldschild Riesling Feinherb. De jury bestaande uit John Beeren van het Michelinsterren restaurant de Bokkedoorns, Alain Jacobs van het Duitse wijn bureau en Herman Opmeer van Haarlem Culinair waren het er unaniem over eens dat het gerecht van Brick met zorg was bereid en de combinatie was bijna uniek te noemen, U heeft nog even de tijd om het te proeven tijdens Haarlem Culinair tot zondagavond 6 augustus 22.00 uur

SPONSORS

Haarlem Culinair 2017 wordt mogelijk gemaakt door:

amici di Haarlem Culinair

Haarlem Culinair

do. 3 augustus 17:00 – 23:00
vrij. 4 augustus 13:00 – 23:00
za. 5 augustus 13:00 – 23:00
zo. 6 augustus 13:00 – 22:00

23 jaar Haarlem Culinair

Wij wensen alle bezoekers van de 23e editie Haarlem Culinair overheerlijke momenten.
Santé en eet smakelijk!