Haarlem Culinair, heerlijk om te volgen!

Restaurant Fris voor de laatste keer op Haarlem Culinair met Lex en Sophia Gasseling

Lex Gasseling van Restaurant Fris in Haarlem draagt vanaf 1 september zijn zaak over aan huidige chef-kok Rick May. “Wij zijn blij dat wij een waardige opvolger in Rick May hebben gevonden. We hebben veel vertrouwen in hem en voorzien een mooie toekomst met Fris”, aldus eigenaren Lex en Sophia Gasseling. Bib Gourmand Het restaurant heeft sinds 2014 een Bib Gourmand. May werkt inmiddels 3 jaar in de keuken van Fris en heeft zijn stempel op de gerechten gedrukt. Hij gaat volgens Gasseling nu zijn droom verwezenlijken door als nieuwe eigenaar naar een nog hoger culinair niveau e streven en zo van Fris een gastronomische hotspot te maken. Wouter Verheijen May wordt het nieuwe gezicht van het restaurant en gaat samen met sous-chef Wouter Verheijen (’t Nonnetje** en Ron Gastrobar*) de keuken bestieren.

SPONSORS

Haarlem Culinair 2017 wordt mogelijk gemaakt door:

amici di Haarlem Culinair

Haarlem Culinair

do. 3 augustus 17:00 – 23:00
vrij. 4 augustus 13:00 – 23:00
za. 5 augustus 13:00 – 23:00
zo. 6 augustus 13:00 – 22:00

23 jaar Haarlem Culinair

Wij wensen alle bezoekers van de 23e editie Haarlem Culinair overheerlijke momenten.
Santé en eet smakelijk!