Er is wijn en bier!

tekenen-wine

tekenen-bier

Afgelopen week zijn we met onze trouwe partners Kronenbourg 1664 en Wines of Germany wederom tot een overeenstemming  gekomen voor de 23 editie van Haarlem Culinair.

Lees verder

Inschrijving HorecaUITmuntend 023-gebied 3 oktober van start

Na de succesvolle eerste editie vorig jaar, worden ook dit jaar de HorecaUITmuntend-trofeeën uitgereikt aan het cafe, dagzaak en restaurant die naast kwaliteit ook service en gastheerschap hoog in het vaandel hebben staan. Dit jaar kan niet alleen de Haarlemse horeca meedoen, maar de horeca uit het hele 023-gebied!

Lees verder

Fris uitwisselingsprogramma

Rick May volgt Sophia en Lex Gasseling per 1 september op als eigenaar van restaurant Fris in Haarlem en hij laat direct van zich spreken. De ambitieuze chef gaat samenwerken met The Best Chef en dat betekent dat diverse internationale sterrenchefs op regelmatige basis komen koken in zijn eetgelegenheid.

Lees verder

Op bezoek bij Bourgondisch ’s Hertogenbosch

Altijd goed om  op visite te gaan bij andere collega culinaire evenementen, zeker als ze al zo lang succesvol zijn. De dertigste editie Bourgondisch ‘s-Hertogenbosch. Sinds twee jaar wordt in ‘s-Hertogenbosch de parade overkapt door tentenbouwer Neptunus. een gigantisch dak op 7 meter hoogte met langs de zijkanten de deelnemers van Bourgondisch ’s Hertogenbosch. Iets anders dan onze Perfect Sky maar ook dit is schitterend. Onze sponsor Heman levert hier ook de nodige apparatuur en meubels.
We hebben leuke ideeën opgedaan en hopen deze in 2017 op Haarlem Culinair te kunnen verwezenlijken.

Van donderdag 15 tot en met zondag 18 september 2016 vindt voor de 30e keer het culinaire buiten evenement Bourgondisch ’s-Hertogenbosch plaats in de schaduw van de prachtige kathedrale basiliek Sint Jan, op de Parade: Het mooiste plein van ’s-Hertogenbosch!

Openingstijden 2016

Vrijdag 16 september 14.00 – 01.00 uur
Zaterdag 17 september 14.00 – 01.00 uur.
Zondag 18 september 14.00 – 22.30 uur.

IMG_5712

50 jaar Napoli

Een deelnemer van Haarlem Culinair is jarig!

Ristorante Napoli werd op 12 september 1966 door Gerardo Cannavacciuolo geopend en is met het aanstaande 50-jarig jubileum niet meer uit Haarlem weg te denken.

Lees verder

Onze sponsors

Onze partners

amici di Haarlem Culinair