Fantastisch Sterrendiner 2016 #hc16 (foto’s)

150 gasten 2 sterrenchefs 25 man bediening en 5 gangen. Ieder gerecht dat op tafel verscheen kwam tot zijn recht qua presentatie, combinatie en smaak. Ongelooflijk dat de chef’s Mark Gratama van restaurant ML en Jozua Jaring van restaurant Ratatouille nog altijd zo bijzonder goed op lokatie kunnen presenteren en koken op het niveau dat we van hen gewend zijn.
Het entertainment vermaakte de gasten, de tafelgoochelaars Peter Vogel en Ronald Moray leken zo weg te zijn gelopen uit een stripverhaal van Kuifje. Samen met Robin Matrix verbaasden zij de gasten met hun trucks, met een wind erbij waar Hans Klok jaloers op is.
Het was een feest om te mogen maken en serveren met deze fantastische brigade en ons geweldige team, maar nog veel mooier was het plezier dat bij de gasten van het bord en de gezichten af te lezen was. Nog voor het Sterrendiner begon liet de zon zich van zijn beste kant zien.  Een mooier begin van Haarlem Culinair 2016 kunnen wij ons niet wensen. We zien je graag op de Grote Markt in Haarlem. Tot zo, santé!

Onze sponsors

Onze partners

Media partners

amici di Haarlem Culinair