ONZE PARTNERS

Ook partner worden? Neem contact op!

Bij Wine2B draait alles om het leveren van een unieke wijnbeleving tijdens Haarlem Culinair. Met tientallen jaren ervaring hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd van gepassioneerde wijnboeren, kenners, horecaondernemers en liefhebbers in Haarlem. Of je nu wijn zoekt voor zakelijke doeleinden of privé, wij streven ernaar om aan elke wens te voldoen. Ons assortiment van meer dan 300 wijnen, rechtstreeks geïmporteerd uit 17 verschillende landen, biedt een breed scala aan keuzes om van te genieten en te delen tijdens dit culinaire evenement

WINE 2 B IMPORT

Door goed te luisteren naar de wensen van ons netwerk geniet je van onze wijnselectie in verschillende horecagelegenheden, thuis op de bank, tijdens een housewarming of laat je andere genieten door de wijnen cadeau te geven. Om deze beleving te kunnen bieden draait het om originaliteit, identiteit en eigen smaak.

Vooral eigen smaak, wijnkopen is wijnproeven! Zo doen wij dat zelf tenslotte ook. Daarom verwelkomen wij jou graag in onze lounge! Proef en ervaar verschillende wijnen en laat je door ons meenemen in een unieke wijnbeleving. Langs zowel bekende als onbekende wijnen of moderne wijnen uit traditionele wijnlanden.

Tot snel bij ons in de lounge!

Heineken is trots partner van Haarlem Culinair, waar we samen gastronomische hoogtepunten en smaakvolle ervaringen vieren. Geniet van onze verfrissende bieren die perfect passen bij de culinaire creaties van Haarlem's beste restaurants. Ontdek samen met Heineken de unieke smaken en gezellige sfeer van dit jaarlijkse festival, waar eten, drinken en samenzijn centraal staan.

HEINEKEN

Heineken, opgericht in 1864, staat wereldwijd bekend als een toonaangevend merk in de bierindustrie, met een sterke focus op kwaliteit, vakmanschap en innovatie. Het assortiment omvat een breed scala aan bieren, variërend van het iconische Heineken Pilsener tot ambachtelijke en speciale edities zoals Skuumkoppe. Skuumkoppe, een populair Nederlands witbier, kenmerkt zich door zijn zachte smaak met tonen van karamel en een lichte bitterheid, gebrouwen volgens traditionele methoden die perfect passen bij de moderne bierliefhebber.

Skuumkoppe is ook verkrijgbaar op Haarlem Culinair, waar bezoekers kunnen genieten van dit karaktervolle bier tijdens het jaarlijkse culinaire festival.