WINE2B WIJNBELEVING

zondag 4 augustus 2024 // 12:00 - 17:00

Ontdek de Wine2B Wijnbeleving, een gloednieuw hoogtepunt tijdens het bruisende evenement Haarlem Culinair! Dit exclusieve evenement vindt plaats een exclusieve locatie vlakbij de Grote Markt. Reserveer je ticket en laat je meevoeren op een unieke reis door de wereld van wijn, georganiseerd door Wine2B. Tijdens deze wandeling proef je uitmuntende wijnen uit verschillende werelddelen, vergezeld van verfijnde culinaire hapjes die perfect aansluiten bij de geselecteerde wijnen. De idyllische setting biedt een sfeervol decor voor deze onvergetelijke ervaring.

Na het genieten van de wijnproeverij kun je naadloos overgaan naar het grotere feest op de Grote Markt, waar Haarlem Culinair volop in gang is. Hier kun je verder proeven en ontdekken wat Haarlem te bieden heeft op culinair gebied, omringd door de levendige sfeer en het bruisende karakter van dit jaarlijks terugkerende evenement. Laat je smaakpapillen verrassen, ontmoet andere wijnliefhebbers en geniet van een onvergetelijke middag in het hart van Haarlem. De wijnbeleving g is dé perfecte aanvulling op je bezoek aan Haarlem Culinair en een must voor elke wijn- en fijnproever.

Verschillende wijnprofessionals komen naar onze exclusieve locatie in Haarlem om u de lekkerste wijnen te laten proeven en delen met jullie de nodige kennis over hun wijnen.

Wanneer: zondag 4 augustus 2024 van 12:00 – 17:00.

Waar: locatie wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt. 

Tijdens deze unieke gelegenheid kun je genieten van wijnen uit verschillende landen en regio’s. Proef de diverse smaken en ontdek jouw favoriete wijn!

WAT IS ER BIJ JOUW TICKET INBEGREPEN?
– Entree 
– 6 verschillende proefwijnen
– Uitleg van wijnboeren en professionals
– Een heerlijk hapje

Het rondje duurt ongeveer 1,5 uur.

Bij de WINE2B-bar aan het einde is er gelegenheid om nog meer te proeven.